7.20.2009

"We Landed on the Moon!"

I just passed a bunch of newspapers commemorating Apollo 11th's 40 anniversary on my way to lunch and it took everything in my power not to reenact the following scene from Dumb and Dumber:

6 comments:

No Faith In Humanity said...

Let me guess, Front Page?


Also,

http://store.theonion.com/holy-shit-man-walks-on-fucking-moon-1969-p-332.html

2b1b: The sardonic voice of 20-somethings everywhere, Monday through Friday. said...

Hah. God no. Down in Chinatown.

hcg plan said...

The post is very nicely written and it contains many useful facts. I am happy to find your distinguished way of writing the post. Now you make it easy for me to understand and implement. Thanks for sharing with us.

Unknown said...

Có bao nhiêu cách mặt nạ bổ sung collagen thế nhỉ? Cho mình hỏi collagen có trong thực phẩm nào nhiều nhất và nó có tốt cho cơ thể không. Mình đang thắc mắc liệu mặt nạ có chứa collagen giúp đẹp da vậy nhỉ, collagen chứa nhiều trong trái cây nào là những loại nào có dễ tìm ngoài chợ không vậy. Collagen là gì? và uống collagen có hiện tượng gì là điều mà nhiều chị em thắc mắc. Các bà bầu có nên uống collagen khi đang cho con bú có nguy hiểm không và có loại collagen cho bà bầu không. Tùy vào từng loại collagen mà chúng ta uống collagen vào lúc nào thì tốt nhất để tốt nhất cho cơ thể, khi uống collagen bị tăng cân và hiệu quả như thế nào đối với những người béo phì kem đặc trị thâm quầng mắt bọng mắt vanilyx của chúng tôi sẽ giúp mắt các bạn hết thâm quầng và có bọng mắt thật xinh, đây là bí quyết dưỡng tóc với dầu oliu và trứng gà sẽ giúp chị em có một mái tóc suôn mượt và chắc khỏe.

Anonymous said...

clarks shoes
under armour shoes
coach factory outlet
yeezy boost
dansko shoes
ray ban sunglasses
red bottoms
clarks outlet
adidas outlet
coach outlet store
mt0728

Susan said...

I must say am highly overwhelmed by your whole story. It’s not easy to get such quality information online nowadays. I look forward to staying here for a long time. Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular posts about Pikdo.

 
Clicky Web Analytics